Ibérico lamsvlees uit de Spaanse Pyreneeën

Agnei Ibérico


Ons Spaanse lamsvlees Agnei Ibérico is afkomstig van een gerenommeerd Spaans bedrijf, de Pastores Group Oviaragon uit Zaragoza. Dit lamsvlees is afkomstig van een raszuiver en speciaal geselecteerd schaap uit de Pyreneeën, genaamd Rasa Aragonesa. Het vlees van dit dier wordt Ibérico genoemd, omdat het dezelfde kwaliteiten en eigenschappen heeft als het welbekende Iberische varkensvlees. Agnei Ibérico is daarom ook als zodanig gecertificeerd en beschermd door de Spaanse wet.

De lammeren van het Aragonesa-schaap worden gemiddeld na vier maanden geslacht, op het moment dat ze gemiddeld 15 kilo wegen. De dieren worden gevoed met een combinatie van moedermelk, granen en zonnebloempitten en leiden een leven zonder onrust en stress. Al deze facetten zorgen uiteindelijk voor een mooi gemarmerd en botermals stukje vlees, dat dankzij de hoge concentratie Omega 3 en Omega 6 zeer gezond is en perfect past in een cholesterolverlagend dieet!

Ook qua productie kan Agnei Ibérico zich meten met de top. De strakke manier van uitsnijden en verpakken maakt dit een makkelijk product voor het dagelijkse gebruik van de chef! Er zit namelijk niet of nauwelijks afval/verlies aan het vlees en de producten zijn verpakt in kleine eenheden en kleine dozen van 5 tot 10 kilo.

De combinatie van een luxe en praktische verpakking, de gezonde eigenschappen en met name de zeer rijke en unieke smaak maken Agnei Ibérico tot een uniek product, dat zeker in de smaak zal vallen bij uw klanten en bezoekers!

Voor meer informatie over de producten van Agnei Ibérico bekijk onderstaande catalogus.

Agnei Ibérico Catalogus