Overige producten

Overige delicatessen en luxe vleesproducten


Naast ons vaste assortiment kunnen wij ook vele andere luxe producten leveren.

Spaanse delicatessen

Iberdeli kan naast de ibérico vleeswaren nog vele andere Spaanse delicatessen leveren. Zo hebben wij altijd meerdere kwaliteiten Serranoham in verschillende verpakkingen, Cecina de Leon (gedroogde runderbil) en verschillende Spaanse kazen op voorraad in ons koelhuis in Barendrecht. Ook kunnen wij u helpen met alle overige Spaanse delicatessen via onze goede contacten in Spanje.

  • Graan gevoerd rundvlees uit Botswana

Botswana Ecco Premier Beef komt van runderen die vrije uitloop hebben binnen de Botswaanse reservaten.  Botswana Ecco Premier Beef is een kruising van Brahman, Simmentaler en Hereford. De runderen leven derhalve vrij tussen de wilde dieren. De natuurlijke omstandigheden waarin de dieren worden gehouden zorgen voor een unieke smaakbeleving en een uiterst malse textuur. Botswaans rundvlees behoort niet voor niets tot de absolute wereldtop! 
Botswana Catalogus

  • Simmentaler rundvlees

Dit dubbeldoelras, dat wordt gebruikt voor zijn melk en zijn vlees, wordt op natuurlijke wijze extensief gehouden in de Duitse en Oostenrijkse alpenweiden. Naast gras eten ze vele in het gras aanwezige alpenkruiden. Door dit dieet ontstaat vlees met een ken­merkende en zeer karaktervolle smaak. De voornaamste kenmer­ken van het vlees zijn de mooie vetbedekking, de fijne structuur en de goede marmering (vetdoor­adering).

  • Duroc varkensvlees

Via onze Ibérico-leverancier kunnen wij ook aan Duroc varkensvlees komen. Dit varkensvlees komt het meest in de buurt van het Ibérico-varkensvlees qua smaakbeleving.Duroc-varkens zijn roodbruin, breed gebouwd, van gemiddelde lengte en gespierd, met kleine deels hangende oren. Durocs zijn enigszins berucht vanwege hun agressieve gedrag, maar worden veel gekweekt vanwege het malse en sappige vlees. Een varken mag geen witte vlekken hebben en slechts een beperkt aantal zwarte om als Duroc erkend te worden. Het ras is van Amerikaanse oorsprong, een van de verschillende rode varkenssoorten die rond 1800 ontwikkeld zijn in New England. Het moderne Duroc-varken is rond 1830 ontstaan uit een kruising van de Jersey Red en het oudere Duroc uit New York. Vanaf de jaren vijftig is het ras ingezet als showvarken.

Naast deze producten kunnen wij via onze goede contacten binnen de vleeswereld aan elk product komen. U kunt voor elk product vrijblijvend een aanvraag doen! Wij horen graag waar we u in de toekomst mee kunnen helpen!