Rubia Gallega rundvlees

Discarlux


Het Galicisch rundvlees Rubia Gallega wint langzaam maar zeker aan bekendheid in de Lage Landen. En terecht! Deze Spaanse producten hebben een spectaculaire smaak en zijn bovendien ook nog eens gezond!

Het vlees van de Rubia Gallega-runderen kenmerkt zich door de mooie en subtiele vetdooradering. Door de traditioneel kruidige en ietwat zilte smaak, staan de Rubia Gallega-producten bij veel sterrenkoks in Spanje op de kaart. De unieke smaakbeleving is overigens het gevolg van de natuurijke en vrije levenswijze. Het is in GaliciĆ« normaal om een rund na twee tot zeven jaar te slachten, wat relatief laat is in vergelijking met andere rasrunderen. De dieren hebben alle tijd gehad om te genieten van al het moois wat GaliciĆ« te bieden heeft. 

Wij zijn er trots op dat wij u de mogelijkheid kunnen bieden om kennis te maken met het Rubia Gallegavlees. Wij kunnen u alle delen leveren van dit prachtige rund! Hopelijk genieten uw gasten er net zo van als wij!

Voor meer informatie over de producten van Discarlux bekijk onderstaande catalogus.

Discarlux Catalogus