Spaans hert en wild zwijn

Carnicas Dibe


Carnicas Dibe bestaat al 35 jaar en is nu sinds vier jaar onze leverancier van wild zwijn en hert. Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare leverancier te zijn met mooi uitgesneden en zeer smaakvolle producten!

Carnicas Dibe is gevestigd in El Gordo, ongeveer 100 kilometer ten westen van Madrid. De autochtone wilde zwijnen en herten worden door jagers geschoten in de heuvels, bergen en beboste weiden van Extremadura. Vervolgens worden ze in koelwagens vervoerd naar de fabriek in El Gordo waar de verschillende delen worden uitgesneden en verpakt. Het hele proces van het schieten tot het verpakken wordt zorgvuldig in de gaten gehouden door dierenartsen en kwaliteit/hygiëne inspecteurs. Carnicas Dibe voldoet dan ook aan de hoogste eisen op gebied van hygiëne en heeft alle certificaten in huis.

Spaans wild wordt zeer gewaardeerd om zijn ongeëvenaarde smaak, het hoge eiwitgehalte en lage vet- en cholesterolpercentages. Dit is een gevolg van het voedsel dat voorradig is in de rijke natuur van Extremadura.

Wij kunnen u  van beide dieren alle delen leveren. Alle producten zijn vacuüm verpakt en hebben een t.h.t. van een maand. Hopelijk kunnen wij u helpen aan mooi "echt" wild, om de koude maanden iets draaglijker te maken!

Voor meer informatie over de producten van Carnicas Dibe bekijk onderstaande catalogus.

Carnicas Dibe Catalogus