Ibérico vlees & vleeswaren

DeRaza

Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika

Platte Valley

Rubia Gallega rundvlees

Discarlux

Spaans hert & wild zwijn

Carnicas Dibe

Spaans Ibérico lamsvlees

Agnei Ibérico

Graan gevoerd rundvlees uit Namibië

Natures Reserve

Graan gevoerd rundvlees uit Uruguay

La Finca Imperial

Graan gevoerd rundvlees uit Australie

Angus Pastoral

home_meat1_37e00e68.png

Iberdeli is dé leverancier voor

UNIEKE & LUXE VLEESPRODUCTEN


Iberdeli is een vleesimporteur van luxe vleessoorten, gevestigd in Barendrecht, iets ten zuiden van Rotterdam. Oprichter Paul González is in 2005 begonnen met het importeren van vers & gedroogd ibérico varkensvlees dat hij leverde bij de betere slagers en restaurants in Nederland. Al snel kwamen hier andere mooie producten bij uit Spanje, zoals Rubia Gallega rundvlees, Spaans wild, Pyreneeën lamsvlees en overige Spaanse vleeswaren.

Toen steeds meer bekende slagers en restaurants met deze producten gingen werken heeft Iberdeli de samenwerking gezocht met verschillende partners die voor de distributie van onze producten gingen zorgen. Langzaam, maar zeker kwamen er steeds meer partners bij, ook over de grens en vandaag de dag levert Iberdeli dagelijks Spaanse vleesdelicatessen aan groothandels in heel Europa.

De afgelopen jaren is Iberdeli zich naast de import van Spaanse producten gaan richten op de import van graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika, Australië, Uruguay en Botswana. In al deze landen heeft Iberdeli zijn eigen producent die de verschillende snitten snijdt en verpakt naar de wens van onze klanten.

Denkt u dat Iberdeli ook iets voor u kan betekenen, dan horen wij dat graag!

Ontmoet het team van Iberdeli

Assortiment


Iberdeli levert uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs en met de beste service. Bekijk ons assortiment en overtuig uzelf! 

Ibericus


Iberdeli is naast leverancier van Spaanse delicatessen voor groothandels en horeca, tevens het moederbedrijf van winkelketen Ibericus, waar alle delicatessen te verkrijgen (en te proeven) zijn voor de particulier. Ga gerust eens langs!