Over Iberdeli


Iberdeli is een vleesimporteur van luxe vleessoorten, gevestigd in Barendrecht, iets ten zuiden van Rotterdam. Oprichter Paul González is in 2005 begonnen met het importeren van vers & gedroogd ibérico varkensvlees dat hij leverde bij de betere slagers en restaurants in Nederland. Al snel kwamen hier andere mooie producten bij uit Spanje, zoals Rubia Gallega rundvlees, Spaans wild, Pyreneeën lamsvlees en overige Spaanse vleeswaren.

Toen steeds meer bekende slagers en restaurants met deze producten gingen werken heeft Iberdeli de samenwerking gezocht met verschillende partners die voor de distributie van onze producten gingen zorgen. Langzaam, maar zeker kwamen er steeds meer partners bij, ook over de grens en vandaag de dag levert Iberdeli dagelijks Spaanse vleesdelicatessen aan groothandels in heel Europa.

De afgelopen jaren is Iberdeli zich naast de import van Spaanse producten gaan richten op de import van graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika, Australië, Uruguay en Botswana. In al deze landen heeft Iberdeli zijn eigen producent die de verschillende snitten snijdt en verpakt naar de wens van onze klanten.

Denkt u dat Iberdeli ook iets voor u kan betekenen, dan horen wij dat graag!

Het team